Om mig & klinikken

Jeg hedder Ana og kommer fra Brasilien. Jeg har altid haft en passion for skønhed og hudpleje. De fleste steder i verdenen er der fokus på sund hud og skønhedspleje, men i Brasilien er det nærmest en besættelse 😊 Jeg blev optaget på CIDESCOs kosmetolog-uddannelsen i 2017. Jeg har altid haft en drøm om at være kvinde i eget hus. Så i 2021  midt under Corona og nedlukning gik min store drøm i opfyldelse, da startede ANA Skin & Care på Frederiksberg.

Mit mål har været at skabe en klinik, som er nærværende og rolig i sit udtryk – et sted som både mænd og kvinder har lyst til at besøge for et frirum i et par timer. Jeg har forsøgt at blande nordisk stil med undertoner fra den brasilianske regnskov.

Jeg tilbyder forskellige former for ansigtsbehandlinger, hårfjerning, retning/farvning af bryn og vipper, hånd- og fodpleje samt kropsmassage. Mit mål som kosmetolog er at give dig en fantastisk behandling, som er 100 % tilpasset dig og din huds behov samt vejlede dig i hvordan du selv kan fortsætte den sunde, daglige hudplejerutine derhjemme og opnå gode resultater.

Jeg glæder mig til at se dig!